Wob verzoek Risico Inventarisatie onderzoek

Dit keer een bericht waarmee wij ons expliciet willen richten tot (voormalig) dienders van de Nationale Politie. Indien je getroffen bent door de erkende beroepsziekte PTSS bestaat de kans dat je de Nationale Politie aansprakelijk wilt gaan stellen voor de geleden en/ of nog te lijden schade. Het kan uiteraard handig zijn als jij dan vooraf kan aantonen, dan wel inventariseren, hoe het was gesteld met de zorg en nazorg binnen het basisteam of de eenheid waar je werkzaam was. Binnen de Nationale Politie worden incidenteel Risico Inventarisatie onderzoeken uitgevoerd.

Wil jij alles weten over het laatst uitgevoerde Risico Inventarisatie onderzoek binnen het basisteam of de eenheid waar jij werkzaam was? Download dan het concept Wob verzoek en pas deze aan naar je eigen situatie. Stuur dit Wob verzoek vervolgens per post naar de betreffende eenheid, bij voorkeur aangetekend want dan is de kans op vermissing van het Wob verzoek veel kleiner. Het adres waar het Wob verzoek aan geadresseerd moet worden is te vinden op deze pagina.