Algemeen overleg Tweede Kamer (15/10/2020)

Op 15 oktober 2020 tussen 15:00 uur en 18:00 uur is er een algemeen overleg in de Tweede Kamer. Op de agenda staat o.a. “Contouren verbeterd stelsel beroepsziekten, beroepsincidenten en dienstongevallen”. Omdat dit agendapunt voor velen van ons een belangrijk onderwerp is en dit de nodige aandacht verdiend willen wij vragen om massaal aanwezig te zijn om op die manier te laten zien dat het tot op heden nog steeds een serieus probleem is! Je hoeft je niet vooraf aan te melden bij “Blauw in het Nauw”, wij zouden het wel leuk vinden om een bericht te ontvangen of je aanwezig bent of niet, dit kan door een mail te sturen via het contactformulier.

Covid19 Update – Belangrijke mededeling
In het kader van Covid19 zijn er enkele voorwaarden van het bezoek aan de Tweede Kamer. Men dient zich vooraf aan te melden via de website van de Tweede Kamer. Indien er teveel aanmeldingen zijn zal er een extra ruimte worden ingericht om het algemeen overleg te volgen via een beeldscherm. Het neemt niet weg, mocht men daar plaats moeten nemen, dat de aanwezigheid wel gezien zal worden. Je kunt je aanmelden op deze pagina, kies bij bezoeklocatie voor “Algemene toegang“.

Let op; het noodzakelijk om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen en het advies is om tijdig aanwezig te zijn i.v.m. de beveiligingscontrole en Covid19 maatregelen!

DETAILS IN HET KORT
Adres: Lange Poten 4, Den Haag
Tijdsduur: 15:00 uur – 18:00 uur
Zaal: Thorbeckezaal

Probeer wanneer mogelijk aanwezig te zijn, dit is van groot belang. Ook collega’s die momenteel nog in dienst zijn van de Nationale Politie worden opgeroepen om aanwezig te zijn. Wellicht is het nu nog een “ver van je bed show” maar je zal er maar mee te maken krijgen…. en je steunt op deze wijze de collega’s die helaas op dit moment wel te maken hebben met deze lastige en onverdraagzame situatie!